Πληροφορίες

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Η επιχείρηση / ιστοσελίδα μας δεσμεύεται να σέβεται και να προστατεύει το δικαίωμά σας για προστασία του απόρρητου της σύνδεσής σας.

Το κατάστημά μας δεν πουλά, ενοικιάζει, ή καθ' οποιονδήποτε άλλον τρόπο παραχωρεί προσωπικά στοιχεία που υποβάλλονται από επισκέπτες του site μας προς οποιοδήποτε τρίτο μέρος, εκτός αν το επιβάλει ο νόμος.
Ως τέτοια στοιχεία εννοούμε το όνομα, την διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου και fax, καθώς και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail).

Οι πληροφορίες αυτές δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για ανεπιθύμητη συνέχεια της επικοινωνίας, εκτός εάν σας έχουμε προηγουμένως ενημερώσει για την πιθανή αυτή χρήση και εσείς μας δώσετε την άδειά σας.

Εάν έχει την άδειά σας, το κατάστημά μας μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες για:

  • Να σας ενημερώνει για προσφορές
  • Να σας αποστέλλει έντυπα ή άλλη αλληλογραφία
  • Να σας αποστέλλει ηλεκτρονικώς δελτία τύπου ή άλλες ανακοινώσεις
  • Να σας παραδίδει προϊόντα ή βραβεία

Η επιχείρησή μας μπορεί να χρησιμοποιεί μη προσωπικά στατιστικά δεδομένα (πρόγραμμα περιήγησης, γεωγραφική τοποθεσία κ.λπ.) προκειμένου να βελτιώνει συνεχώς τον ιστότοπό μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας.

Συνιστούμε σε παιδιά και νέους ηλικίας κάτω των 18 να λαμβάνουν την άδεια των γονέων τους πριν υποβάλλουν προσωπικά τους στοιχεία στο website.

Το website μας λειτουργεί σε ασφαλή περιβάλλον SSL.

Κατάλογος επιχειρήσεων

Ο Ελληνικός Επαγγελματικός Οδηγός δραστηριοποιείται στον Ελλαδικό επαγγελματικό χώρο. Ο Οδηγός εμπλουτίζεται και ανανεώνεται καθημερινά µε ξενοδοχεία, εστιατόρια, κέντρα διασκέδασης, παμπ, κλαμπ, μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, έτσι ώστε να παρέχει αξιόπιστες και λειτουργικές διαδικτυακές πληροφορίες και να αποτελεί αναμφισβήτητα την ιδανική επιχειρηματική λύση.

Μέσω του οδηγού θα παρουσιάζεται φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό και όλα τα αναλυτικά στοιχεία των καταχωρημένων επιχειρήσεων. Θα γίνεται χαρτογράφηση τους για ευκολότερη εύρεση της τοποθεσίας τους έτσι ώστε να προβάλλονται αποτελεσματικά οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες εντός της Ελλάδας, ανάλογα µε τις επιχειρηματικές τους επιδιώξεις µε όλα τα διαθέσιμα σύγχρονα μέσα και παράλληλα να παρέχονται οι πλέον αξιόπιστες πληροφορίες για το σύνολο της ελληνικής αγοράς.

Στόχος

Στόχος µας είναι να εδραιωθούμε ως ο πιο χρήσιμος και αποτελεσματικός Επαγγελματικός Οδηγός και να πετύχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα σε όφελος των ενεργών και μελλοντικών πελατών µας. Όλες οι προσπάθειές µας, στοχεύουν στη μεγιστοποίηση της απόδοσης της επένδυσης των πελατών µας, µε σκοπό η συνεργασία µας μαζί τους, να τους αποφέρει προστιθέμενη αξία και επίτευξη των συνολικών στόχων τους.
Διαφήμιση & προώθηση

Ο Ελληνικός Επαγγελματικός Οδηγός σας προσφέρει τη δυνατότητα διαφήμισης της επιχείρησης σας για την καλύτερη ανεύρεσή στις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης (Google, Bing, Yahoo, κλπ.) με σκοπό την προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών της.

Μέσω του Ελληνικού Επαγγελματικού Οδηγού τουριστικά πρακτορεία του εξωτερικού τα οποία και εμφανίζονται µε τα στοιχεία τους στον Ελληνικό Επαγγελματικό Οδηγό συλλέγουν πληροφορίες και ενημερώνονται για τόπους και σημεία διαμονής στην χώρα µας. Η καταχώρηση της Επιχείρησης σας πραγματοποιείται έτσι ώστε να γίνεται γνωστή, αποτελεσματική και ουσιαστική η παρουσία σας και οι παροχές των Υπηρεσιών σας προς τους υποψήφιους επισκέπτες-πελάτες σας στην χώρα µας. Η ενημέρωση τους υλοποιείται µέσω των συνεργαζόμενων µε εμάς τουριστικών πρακτορείων της χώρας τους ή επισκεπτόμενοι απευθείας τον Ελληνικό Επαγγελματικό Οδηγό.

Καταχώρηση στον επαγγελματικό οδηγό
Basic - Δωρεάν

• Εμφάνιση στον κατάλογο με τα βασικά στοιχεία της επιχείρησης: Όνομα εταιρίας, διεύθυνση, τηλέφωνο, λογότυπο

Business

• Εμφάνιση στον κατάλογο πριν από τις βασικές-απλές καταχωρήσεις
• Δημιουργία σελίδας με τα πλήρη στοιχεία της επιχείρησης:
Όνομα εταιρίας, διεύθυνση, στοιχεία επικοινωνίας, website, email, περιγραφή δραστηριότητας, λογότυπο, πολλές φωτογραφίες
• Φόρμα επικοινωνίας
• Τοποθεσία στον χάρτη Google

Gold

• Εμφάνιση σε προνομιακή θέση στον κατάλογο, πριν από τις βασικές και τις business καταχωρήσεις & προβολή στην αρχική σελίδα
• Δημιουργία σελίδας με τα πλήρη στοιχεία της επιχείρησης:
Όνομα εταιρίας, διεύθυνση, στοιχεία επικοινωνίας, website, email, περιγραφή δραστηριότητας, χαρακτηριστικά, λογότυπο, πολλές φωτογραφίες
• Φόρμα επικοινωνίας
• Τοποθεσία στον χάρτη Google
• Video

Εγγραφείτε τώρα
Συμπληρώστε online την αίτηση δωρεάν καταχώρησης στον κατάλογο επιχειρήσεων.