Αστρολογία

Αστρολογικές προβλέψεις από το Astrology.gr

www.astrology.gr 

Κριός 21.3-20.4

30.08.2019
Κριός
Κριός είναι ένα αρσενικό ζώδιο φωτιάς, κυρίως ενεργό, κυβερνόμενο από τον πλανήτη Άρη, έναν πλανήτη που αυξάνει τη φυσική ενέργεια, την επιθετικότητα, το θάρρος, την τόλμη και τη ζωτικότητα, αλλά και την απερισκεψία, τη ζήλια, την σκληρότητα, τη βία , η βία, η νευρικότητα, η εκδίκηση.

Ταύρος 21.4-20.5

30.08.2019
Ταύρος
Ταύρος είναι ένα θηλυκό ζώδιο της γης, κυρίως η πρακτική, που κυβερνάται από τον πλανήτη Αφροδίτη, τον πλανήτη που ενισχύει τα καλλιτεχνικά ταλέντα, καλαισθησία, αισθησιασμό, κοινωνικότητα, καλή γεύση, φυσική έλξη, αλλά και ζήλια, επιπολαιότητα, αδυναμία, μερικές φορές ανηθικότητα.

Δίδυμοι 21.5-21.6

30.08.2019
Δίδυμοι
Δίδυμοι είναι ένα αρσενικό ζώδιο του αέρα, κυρίως πνευματικής, πνευματικής, που κυβερνάται από τον πλανήτη Ερμή, τον πλανήτη που ενισχύει το επικοινωνιακό πνεύμα, τη νοημοσύνη, την ευγλωττία, το διαλεκτικό ταλέντο, τη διπλωματία, την ευστροφία, την ικανότητα, αλλά και την ευγένεια, την αστάθεια, την επιπολαιότητα.
Καρκίνος 22.6-22.7
30.08.2019
Καρκίνος
Καρκίνος είναι ένα θηλυκό ζώδιο του νερού, κυρίως συναισθηματικό, ψυχικό, που κυβερνάται από το φεγγάρι, τον πλανήτη που αυξάνει τον ρομαντισμό, τη διπλωματία, την προσαρμοστική δύναμη, την ευαισθησία, τη μνήμη, τη φαντασία, τις καλλιτεχνικές ικανότητες, καθώς και αστάθεια, ταλαντώσεις, ασυνέπεια, τεμπελιά.
Λέων 23.7-23.8
30.08.2019
Λέων
Λέων είναι αρσενικό ζώδιο της φωτιάς, κυρίως σωματικό, ενεργό, κυβερνόμενο από τον Ήλιο, τον πλανήτη που αυξάνει την εξουσία, τη θέληση, τη ζωντάνια, την ευσπλαχνία, την τύχη και την τύχη στη ζωή, τον ενθουσιασμό και τη γενναιοδωρία, αλλά και υπερηφάνεια, ματαιοδοξία, υπερηφάνεια, , εγωισμός, υπερβολή.
Παρθένος 24.8-22.9
30.08.2019
Παρθένος
Παρθένος είναι ένα θηλυκό ζώδιο της γης, κυρίως πρακτικό, υλικό, που κυβερνάται από τον πλανήτη Ερμή, τον πλανήτη που ενισχύει το επικοινωνιακό πνεύμα, τη νοημοσύνη, την ευγλωττία, το διαλεκτικό ταλέντο, τη διπλωματία, την εφευρετικότητα, την ικανότητα, αλλά και την ευγένεια, την αστάθεια, την επιπολαιότητα.
Ζυγός 23.9-22.10
30.08.2019
Ζυγός
Ζυγός είναι ένα αρσενικό ζώδιο του αέρα, κυρίως πνευματικής, πνευματικής, που κυβερνάται από τον πλανήτη Αφροδίτη, τον πλανήτη που ενισχύει τα καλλιτεχνικά ταλέντα, τη γεύση για ομορφιά, αισθησιασμό, κοινωνικότητα, καλό γούστο, φυσική έλξη, αλλά και ζήλια, επιπολαιότητα, μη περνώντας, ανηθικότητα κατά καιρούς.
Σκορπιός 23.10-22.11
30.08.2019
Σκορπιός
Σκορπιός είναι ένα θηλυκό ζώδιο του νερού, κυρίως συναισθηματικο, που κυβερνάται από τον πλανήτη Άρη, τον πλανήτη που αυξάνει τη φυσική ενέργεια, την επιθετικότητα, το θάρρος, την τόλμη και τη ζωντάνια, αλλά και την απερισκεψία, τη ζήλια, τη σκληρότητα, τη βία, τη νευρικότητα και το εκδικητικό πνεύμα.
Τοξότης 23.11-21.12
30.08.2019
Τοξότης
Τοξότης είναι ένα φλογερό, πρωτίστως ενεργό, αρσενικό ζώδιο της φωτιάς, που κυβερνάται από τον πλανήτη Δία, τον πλανήτη που ενισχύει τη γενναιοδωρία, την πνευματικότητα, τη φιλοσοφική και θρησκευτική φύση, τον αλτρουισμό, την αξιοπρέπεια και την αμεροληψία, την ηθική, την κοινή λογική, τη δικαιοσύνη, τη σοφία, τον σεβασμό του νόμου και της εξουσίας. Ο Τοξότης είναι το σύμβολο της αδρανοποίησης της φύσης, της πνευματικής και πνευματικής εξέλιξης του ανθρώπου, το σύμβολο της πλήρους ελευθερίας.
Αιγόκερως 22.12-19.1
30.08.2019
Αιγόκερως
Αιγόκερως είναι ένα θηλυκό ζώδιο της γης, κυρίως πρακτικό, υλικό, που κυβερνάται από τον πλανήτη Κρόνος, τον πλανήτη που ενισχύει το πρακτικό πνεύμα, την επιθυμία για ασφάλεια σε όλα τα επίπεδα, τη διπλωματία, τη σοβαρότητα, την επιμονή και την επιμονή, αλλά και την απαισιοδοξία.
Υδροχόος 20.1-19.2
30.08.2019
Υδροχόος
Υδροχόος είναι ένα αρσενικό ζώδιο του αέρα, κυρίως πνευματικής, πνευματικής, που κυβερνάται από τον πλανήτη Ουράνιο, τον πλανήτη που αυξάνει την εφευρετικότητα, την επιθυμία για αλλαγή και καινοτομία, το φιλικό πνεύμα, την πρωτοτυπία, τη δημιουργική φαντασία, το επιστημονικό πνεύμα, , ουτοπία, αναρχισμός, εξέγερση, διαταραχή, εγωισμό.
Ιχθείς 20.2-20.3
30.08.2019
Ιχθείς
Ιχθείς είναι ένα θηλυκό ζώδιο του νερού, κυρίως συναισθηματικό, ψυχικό, κυβερνόμενο από τον πλανήτη Ποσειδώνα, τον πλανήτη που ενισχύει τη φαντασία, τη διαίσθηση, την αίσθηση προδοσίας, την ευαισθησία, την δεκτικότητα, αλλά και την αφέλεια, την επιρροή, την αβεβαιότητα, κατάθλιψη, ιδεαλισμός.