Ελληνικός Επαγγελματικός Οδηγός

Κατάλογος επιχειρήσεων

Ο Ελληνικός Επαγγελματικός Οδηγός δραστηριοποιείται στον Ελλαδικό επαγγελματικό χώρο. Ο Οδηγός εμπλουτίζεται και ανανεώνεται καθημερινά µε ξενοδοχεία, εστιατόρια, κέντρα διασκέδασης, παμπ, κλαμπ, μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, έτσι ώστε να παρέχει αξιόπιστες και λειτουργικές διαδικτυακές πληροφορίες και να αποτελεί αναμφισβήτητα την ιδανική επιχειρηματική λύση.

Μέσω του οδηγού θα παρουσιάζεται φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό και όλα τα αναλυτικά στοιχεία των καταχωρημένων επιχειρήσεων. Θα γίνεται χαρτογράφηση τους για ευκολότερη εύρεση της τοποθεσίας τους έτσι ώστε να προβάλλονται αποτελεσματικά οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες εντός της Ελλάδας, ανάλογα µε τις επιχειρηματικές τους επιδιώξεις µε όλα τα διαθέσιμα σύγχρονα μέσα και παράλληλα να παρέχονται οι πλέον αξιόπιστες πληροφορίες για το σύνολο της ελληνικής αγοράς.

Στόχος

Στόχος µας είναι να εδραιωθούμε ως ο πιο χρήσιμος και αποτελεσματικός Επαγγελματικός Οδηγός και να πετύχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα σε όφελος των ενεργών και μελλοντικών πελατών µας. Όλες οι προσπάθειές µας, στοχεύουν στη μεγιστοποίηση της απόδοσης της επένδυσης των πελατών µας, µε σκοπό η συνεργασία µας μαζί τους, να τους αποφέρει προστιθέμενη αξία και επίτευξη των συνολικών στόχων τους.

Διαφήμιση & προώθηση

Ο Ελληνικός Επαγγελματικός Οδηγός σας προσφέρει τη δυνατότητα διαφήμισης της επιχείρησης σας για την καλύτερη ανεύρεσή στις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης (Google, Bing, Yahoo, κλπ.) με σκοπό την προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών της.

Μέσω του Ελληνικού Επαγγελματικού Οδηγού τουριστικά πρακτορεία του εξωτερικού τα οποία και εμφανίζονται µε τα στοιχεία τους στον Ελληνικό Επαγγελματικό Οδηγό συλλέγουν πληροφορίες και ενημερώνονται για τόπους και σημεία διαμονής στην χώρα µας. Η καταχώρηση της Επιχείρησης σας πραγματοποιείται έτσι ώστε να γίνεται γνωστή, αποτελεσματική και ουσιαστική η παρουσία σας και οι παροχές των Υπηρεσιών σας προς τους υποψήφιους επισκέπτες-πελάτες σας στην χώρα µας. Η ενημέρωση τους υλοποιείται µέσω των συνεργαζόμενων µε εμάς τουριστικών πρακτορείων της χώρας τους ή επισκεπτόμενοι απευθείας τον Ελληνικό Επαγγελματικό Οδηγό.